Antena 3 CNN Români care dezvoltă România Dan Negru - Viitorul în media e al creativității

Dan Negru - Viitorul în media e al creativității

Dan Negru - Viitorul în media e al creativității
20 Apr 2016   •   13:49

Într-un clasament al celor mai importante descoperiri din ultimii 100 de ani, televiziunea ocupă locul doi, după dezvoltarea industriei medicamentelor. Celor nedreptățiți, televiziunea le dă speranță, celor doborâți de calamități naturale le oferă spectacole de tip teledon, business-ul tv oferă fiecarei părți din societate câte ceva. Potrivit unor sondaje comandate de BBC, în ultimii 50 de ani televiziunea a reușit să salveze omenirea de la cel puțin 20 de războaie, libera comunicare i-a făcut pe liderii națiunilor implicate în posibilele conflicte să găsească soluții.

Sportul a fost definitv schimbat datorită televiziunii. Cea mai mare revoluție în fotbal a fost o invenție a televiziunii: reluarea. Până la ea, dacă pierdeai un gol nu-l mai puteai vedea niciunde. Reluarea fazelor importante la un meci de fotbal pare azi un lucru ce ține de normalitate, dar ea a fost o găselniță a televiziunii. Imaginați-vă un meci de fotbal în care nu există reluările golurilor. Pare imposibil. În tenis, jucătorul nu are voie să stea mai mult de 25 de secunde între servicii și asta pentru că televiziunea a introdus regula celor 25 de secunde pentru ca jocul să devină mult mai dinamic.

----------------------------

Textul integral îl puteţi citi în revista Români care Dezvoltă România, care conţine și Top 100 Antreprenori Români, disponibilă în punctele de difuzare a presei.

×
Subiecte în articol: Dan Negru
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close