Antena 3 CNN Români care dezvoltă România Mirela Retegan, femeia care a transformat dragostea pentru copilul ei în business de succes

Mirela Retegan, femeia care a transformat dragostea pentru copilul ei în business de succes

Mirela Retegan, femeia care a transformat dragostea pentru copilul ei în business de succes
de Cristina Popa    |    20 Apr 2016   •   11:41

Mirela Retegan face parte din categoria oamenilor care își inventează de lucru. La 36 de ani, când, într-un an negru din viața ei a rămas fără job, fără bărbat și cu un copil, mutată de curând în București de la „capătul lumii”, a inventat ZURLI - un concept care urma să revoluționeze petrecerile pentru copii. Erau sute de firme pe piață și Mirela a simțit că poate să construiască ceva diferit care să facă diferența. S-a bazat pe faptul că știe, înțelege și poate să facă și pentru alții toate lucrurile minunate pe care le făcea deja pentru copilul ei. De dragul Mayei, și-a pus toată imaginația și creativitatea la bătaie, a reinventat lumea din jur și a pus magie în fiecare întâmplare.

Începutul
Totul a pornit de la o petrecere aniversară a Mayei, când, nemulțumită de animatorii angajați, Mirela a făcut o petrecere de pomină cu cei mici, jucându-se efectiv cu ei. A simțit atunci că asta e menirea ei și s-a pus pe treabă. Și-a propus să-i facă actori pe părinți în spectacolele copiilor lor. Să îi facă să se distreze împreună, nu separat. Și le-a dăruit o gaşcă de prieteni noi: Gașca Zurli.

----------------------------

Textul integral îl puteţi citi în revista Români care Dezvoltă România, care conţine și Top 100 Antreprenori Români, disponibilă în punctele de difuzare a presei.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close