Antena 3 CNN Români care dezvoltă România Români care dezvoltă România 2018. Argument

Români care dezvoltă România 2018. Argument

Români care dezvoltă România 2018. Argument
11 Dec 2018   •   15:24

Argument Ne place să credem că în al treilea an de existență catalogul "Români care dezvoltă România" e deja un reper pentru voi, cei care vreți să aflați pe umerii căror români stă economia României. Mai ales în Anul Centenarului. La 100 de ani de la desăvârșirea statului național român, realizat prin unirea proviciilor românești cu România, o să descoperiți cât de unite sunt regiunile țării prin natura afacerilor românești cu extindere națională.

Catalogul realizat de Intact Media Group scoate în evidență afaceri românești cu tradiție, solide, și mai ales antreprenori cu povești uimitoare în spate. Sunt oameni creativi, hotărâți, care nu au vizat îmbogățirea peste noapte ci și-au clădit business-ul cărămidă cu cărămidă. Nu este un clasament al milionarilor, ci un catalog al afacerilor devenite cărți de vizită ale României.

În “Români care dezvoltă România” ierarhizarea antreprenorilor se face după cifra de afaceri cumulată a business-urilor. Folosim în fiecare an acest criteriu și ne raportăm la datele financiare disponibile la momentul realizării catalogului la Ministerul Finanțelor și la Registrul Comerțului. Cu ocazia interviurilor realizate de echipa editorială aflăm informații despre proiectele, provocările și năzuințele oamenilor de afaceri și vi le împărtășim. Analizăm sectoare ale economiei și vă arătăm trenduri. Din acest motiv, catalogul poate fi considerat, în același timp, un anuar al tendințelor în business.

Ce nu facem niciodată este să vă prezentăm printre românii care dezvoltă România oameni de afaceri care și-au înregistrat firmele prin offshore-uri sau își controlează business-urile prin intermediul unor firme deschise în afara țării. Nu sunt luați în calcul oameni de afaceri care dețin participații minore într-o afacere ori au rămas în conducerea societății după vânzarea ei. Nu am inclus societăți aflate în faliment ori în insolvență, decât atunci când am crezut în șansele de reușită ale planurilor lor de restructurare.

Mai multe, în revista Români care dezvoltă România, disponibilă de miercuri, 11 decembrie, la chioșcurile de presă împreună cu cotidianul Jurnalul.

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close