Antena 3 CNN Români care dezvoltă România Români care dezvoltă România. Grupul Superbet susţine sportul românesc

Români care dezvoltă România. Grupul Superbet susţine sportul românesc

Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România cu o reţea retail de peste 1.000 de agenţii în toată ţara şi un număr de aproape 15 milioane de pariuri clasate lunar.

Români care dezvoltă România. Grupul Superbet susţine sportul românesc
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
31 Dec 2019   •   16:20

Cel mai mare operator de pariuri sportive din România, grupul Superbet este în acelaşi timp şi unul dintre cei mai activi, interesaţi şi implicaţi sponsori ai sportului românesc. Şi nu doar ai fotbalului şi tenisului, ci dimpotrivă, în special al sporturilor de nişă, unde banii vin mai greu sau chiar deloc, pentru că nu aduc nici prea multă vizibilitate, nici reflectoare. Baschet 3 la 3, şah, golf, super rally, ciclism, maratoane.

Toate se află în portofoliul de pariuri al Superbet. Sunt sporturi care până acum nu au fost finanţate de nimeni. Dansul sportiv de exemplu, unde primele sponsorizări au venit tot de la Superbet.

În 2015, grupul a început să investească în sport, iar în 2017 a lansat campania de susţinere a sportului românesc.

Comunitate este un cuvânt folosit des de Vlad Ardeleanu, director general Superbet HOLDING. Este unul dintre lucrurile care a dispărut din România zilelor noastre, de aceea Superbet îşi propune ca sprijinind sportul, sportivii, competiţia corectă, să reuşească să reconstruiască ideea de comunitate.

Anul acesta, angajaţii Superbet au strâns peste 43.000 de euro pentru a repara saloanelede copii de la Spitalul Fundeni. 1804 oameni din grup au donat o anumită sumă de bani, iar compania a dublat fiecare donaţie, astel încât în timp record, într-o săptămână a fost strânsă suma pentru refacerea instalaţie electrice de secţia de oncologie copii.

×
Subiecte în articol: superbet vlad ardeleanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close