x close

Români care dezvoltă România. Inginerul care găteşte mâncare mexicană

06 Ian 2020   •   13:22
Români care dezvoltă România. Inginerul care găteşte mâncare mexicană

Două food truck-uri cu mâncare mexicană, un restaurant în mijlocul Bucureştiului şi în curând, o fabrică de mâncare pentru animale, una aşa cum nu aţi mai auzit să existe. Acestea sunt primele afaceri ale lui Andrei Cerbu, un inginer în telecomunicaţii în vârstă de 28 de ani. Spunem primele afaceri, pentru că ideeile par să îi vină pe bandă rulantă.

Prima rulotă şi-a deschis-o cu un credit de nevoi personale de 20.000 de euro acum un an şi ceva. Gătea des pentru prietenii lui pentru că îi face plăcere, aşa că ideea unui food truck a venit destul de uşor.

''Toţi aveau replica asta, că e bun tare, e foarte bun tare. De aici a rămas şi ideea. Am văzut că e disponibil numele de buntare.ro'', spune tânărul antreprenor.

Pentru al doilea food truck şi-a vândut apartamentul şi uşor a început să nu mai facă faţă comenzilor, iar pasul următor, cel al deschiderii unui restaurant a venit firesc.

Urmăriţi povestea unui business de succes în materialul de mai jos!

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati