Antena 3 CNN Economic Auto Maramureş. Un bărbat a murit, după ce a intrat cu maşina în copac, din cauza unei gropi

Maramureş. Un bărbat a murit, după ce a intrat cu maşina în copac, din cauza unei gropi

Maramureş. Un bărbat a murit, după ce a intrat cu maşina în copac, din cauza unei gropi
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Feb 2011   •   15:31

Gropile din asfalt nu numai că fac zile grele şoferilor, dar le şi pun viaţa în pericol. Un bărbat din Maramureş a murit, iar fiul său a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. A fost aruncată în afara şoselei dintr-o groapă.

Autoturismul a fost aruncat într-o secundă în copacul de la marginea drumului. Tatăl tânărului se afla pe locul din dreapta şi a rămas încarcerat.

Pompierii au fost nevoiţi să taie maşina bucată cu bucată pentru a-l scoate pe bărbat. Din păcate, acesta era deja mort. Fiul bărbatului a ajuns la spital plin de sânge şi în stare de şoc. El se afla la volanul maşinii.

Se îndrepta împreună cu tatăl său spre casă, pe drumul european 58. Tânărul a intrat într-o depăşire, exact în momentul în care drumul a început să fie brăzdat de gropi. Într-o clipă, tânărul a pierdut controlul volanului.

Drumul European 58 Baia Mare - Cluj-Napoca este unul dintre cele mai rele din ţară. Autorităţile au promis în repetate rânduri că vor începe lucrările de reabilitare.

Până acum, atât autorităţile cât şi şoferii au rămas cu speranţa.

 

×
Subiecte în articol: Maramureș accident mort groapa
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close