Antena 3 CNN Economic Auto Trafic îngreunat din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale. Vezi zonele afectate

Trafic îngreunat din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale. Vezi zonele afectate

Trafic îngreunat din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale. Vezi zonele afectate
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Dec 2010   •   12:53

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă şi carosabil parţial acoperit cu zăpadă pe DN 6, în judeţul Giurgiu, probleme din cauza zăpezii înregistrându-se, sâmbătă, şi în judeţul Arad, pe unele segmente ale DN 7, DN 69 şi DN 79, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.
   
Potrivit sursei citate, în judeţul Giurgiu traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă şi carosabil parţial acoperit cu zăpadă pe DN6, între Mihăileşti şi Valea Plopilor. Totodată, pe segmentul respectiv se circulă îngreunat, în coloană, foarte mulţi şoferi îndreptându-se către localităţi din judeţele Giurgiu şi Teleorman pentru a cumpăra produse tradiţionale din carne.
   
De asemenea, Infotrafic mai anunţă că în judeţul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza carosabilului alunecos. Pe unele segmente ale drumurilor naţionale 7 (Săvârşin - Arad - Nădlac), 69 (Vinga - Arad) şi 79 (Arad - Chişineu-Criş) deja s-a depus un nou strat de zăpadă, care măsoară între unu şi doi centimetri.
   
Pe DN7, în zona Pecica, se circulă pe un fir, alternativ, din cauza unui accident rutier produs în jurul orei 10.45, în care au fost implicate un autotren şi un autoturism şi în urma căruia două persoane au fost rănite.
   
Infotrafic îi avertizează, totodată, pe şoferi că există drumuri naţionale de interes turistic care străbat zone montane şi care sunt foarte greu sau chiar imposibil de parcurs dacă autovehiculele nu sunt echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă: DN67C Novaci - Rânca; DN 13B Praid - Bucin - Gheorgheni; DN12C Gheorgheni - Lacu Roşu; DN12 Sfântu Gheorghe - Tuşnad - Topliţa; DN13A Praid - Miercurea Ciuc;  DN7C(Transfăgărăşan) pe porţiunile deschise circulaţiei, către Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu).

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close