Antena 3 CNN Economic Auto Un poliţist a accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Un poliţist a accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Un poliţist a accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: politist
30 Mar 2010   •   19:42

Alcoolul la volan este crimă. Un poliţist din Dolj a învăţat asta prea târziu. A spulberat cu maşina o femeie pe bicicletă. A fugit de la locul accidentului şi dus ar fi fost dacă nu i-ar fi căzut plăcuţa cu numărul de înmatriculare.

Imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere a unei benzinării. Torul durează mai puţin de o secundă. Maşina a trecut ca un fulger şi a lăsat mult praf în urmă. Derulate cu încetinitorul, imaginile sunt mărturia unei crime pe şosea.

O altă maşină gonea pe mijlocul străzii. Accidentul era inevitabil. Femeia de 51 de ani a fost aruncată 3 metri în aer. Chiar sub ochii rudelor care o aşteptau pe câmp.

Martorii spun că poliţistul nici măcar nu a frânat şi nu a oprit să vadă ce s-a întaâmplat. Zeci de martori, printre care şi rudele femeii, au sărit în ajutorul victimei.

Printre resturile bicicletei, rămăsese o dovadă. Numărul de înmatriculare al maşinii. Şoferul şi-a dat seama de asta şi a încercat să îl recupereze.

Poliţistul s-a dus apoi direct la secţie să se predea. În sânge i s-a descoperit o alcoolemie de 0,50 la mie. Aşadar, omor din culpă şi fugă de la locul accidentului. Altfel spus, câţiva ani lungi de puşcărie.

Antena 3

×
Subiecte în articol: politist femeie bicicleta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close