Antena 3 CNN Economic Banci Anunț de ultimă oră pentru clienții unei importante bănci din România

Anunț de ultimă oră pentru clienții unei importante bănci din România

Clienții BRD Groupe Société Générale sunt vizați de un anunț foarte important.

Anunț de ultimă oră pentru clienții unei importante bănci din România
Sursa foto: Facebook/ BRD
de Gabriel Dano    |    12 Sep 2022   •   16:25

Începând de luni, 12 septembrie 2022, BRD furnizează clienților proprii Plăți Instant - serviciul de plăți interbancare disponibil 24/7/365, cu executarea instantanee a plăților. Continuarea propagării plăților instant demonstrează utilitatea și eficiența serviciului, ușurința lui în utilizare, atractivitatea pentru consumatorii finali, potrivit Transfond.ro.

Comunitatea băncilor care oferă Plăți Instant a crescut, BRD alăturându-se Băncii Transilvania, CEC Bank, Libra Internet Bank, Băncii Comerciale Române, Patria Bank, Vista Bank și Raiffeisen Bank - bănci care au demonstrat un puternic spirit inovator și doresc să vină în întâmpinarea nevoilor clienților proprii.

Atât la nivel european, cât și la nivel național, instituțiile financiare au obținut o serie de avantaje competitive și de imagine prin adoptarea plăților instant. Astfel, capitalul de imagine a crescut, atât în rândul consumatorilor existenți de servicii de plăți, cât și în rândul generației tinere, noua utilizatoare a acestor servicii - urmare a înclinației naturale de a folosi tehnologie performantă.

Durata unui transfer instant este de maximum 10 secunde între cele două conturi - aparținând unor bănci diferite, conform regulilor schemei de plată. În practică, durata reală a transferului între bănci se încadrează în circa 4 secunde.

Serviciul este oferit persoanelor fizice sau juridice, deținătoare de cont bancar iar valoarea individuală a unei plăți instant se situează sub 50.000 lei. Singura condiție care trebuie îndeplinită pentru a beneficia de plățile instant este ca serviciul să fie oferit de către băncile celor doi participanți la procesul de plată.

×
Subiecte în articol: BRD plăți instant
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close