Antena 3 CNN Economic Banci Bank of China va intra pe piaţa românească din 2012

Bank of China va intra pe piaţa românească din 2012

Bank of China va intra pe piaţa românească din 2012
Sursa foto: Foto: property-report.com
de N.B.    |    23 Dec 2011   •   19:52

Gigantul Banck of China, una dintre cele mai vechi bănci din lume, îşi va deschide o sucursală sau chiar o reprezentanţă în România, susţine consilierul economic şi comercial al Ambasadei R. P. Chineze la Bucureşti, Liu Qiwei, citat de Agerpres.

"Bank of China şi-a exprimat dorinţa de a deschide o sucursală sau chiar o reprezentanţă în România pentru a sprijini dezvoltarea şi diversificarea relaţiilor bilaterale comerciale, în beneficiul investitorilor chinezi şi al companiilor româneşti care au interese de afaceri în China', a declarat consilierul economic şi comercial al Ambasadei.

Acesta a precizat că, în perioada 20-23 decembrie, o delegaţie de bancheri a venit la Bucureşti, la invitaţia Ambasadei, şi a avut întâlniri la Banca Naţională a României şi la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Deşi nu s-a stabilit o dată pentru intrarea Bank of China în România, consilierul economic al Ambasadei Chinei în România a declarat că aceastî mutare va fi făcută cât de curând, în 2012.

Bank of China a fost înfiinţată în februarie 1912, fiind una dintre primele bănci din lume. În prezent, Bank of China deţine peste 1.000 de sucursale şi birouri în toată lumea, dintre care circa 20 sunt în Europa.

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close