Antena 3 CNN Economic Banci Credit luat cu numele şi FUNCŢIA. Soviani: Udrea şi Obreja au luat credite pe alte criterii decât cele de bancabilitate

Credit luat cu numele şi FUNCŢIA. Soviani: Udrea şi Obreja au luat credite pe alte criterii decât cele de bancabilitate

Credit luat cu numele şi FUNCŢIA. Soviani: Udrea şi Obreja au luat credite pe alte criterii decât cele de bancabilitate
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Mar 2015   •   14:44

Udrea şi Obreja nu au îndeplinit toate condiţiile legale pentru a lua un credit bancar, spune analistul economic Radu Soviani, care consideră că în cazul fostei şefe PMP se poate vorbi de "implicaţii de tip mafiot cu terminaţii în sectorul bancar".

 
"Este evident că doamna Elena Udrea nu îndeplineşte toate condiţiile pentru a lua un credit de 3,2 milioane euro şi atunci îndeplineşte alte condiţii decât cele de bancabilitate. Eu nu ştiu dacă influenţa politică, cred că mai degrabă vorbim de implicaţii de tip mafiot cu terminaţii în sectorul bancar din România.(...)
 
Este evident că doamna Elena Udrea a luat credit pe alte criterii decât cele de bancabilitate, este evident că domnul Rudel Obreja a luat credit pe alte criterii decât cele de bancabilitate, iar în cazul doamnei Ioana Băsescu nu am suficiente elemente", a spus jurnalistul şi analistul economic Radu Soviani, sâmbătă, la emisiunea Income Magazine, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: credite rudel obreja Income Magazine Income Magazine cu Adrian Maniutiu credit bancar Ioana Basescu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close