Antena 3 CNN Economic Banci Frédéric Oudéa, noul Preşedinte ? Director General al Société Générale

Frédéric Oudéa, noul Preşedinte ? Director General al Société Générale

Frédéric Oudéa, noul Preşedinte ? Director General al Société Générale
Sursa foto: Frédéric Oudéa
07 Mai 2009   •   11:46

Consiliul de Administraţie al Societe Generale, reunit pe 6 mai, a luat act de demisia lui Daniel Bouton din funcţiile sale de Preşedinte şi din mandatul de Administrator. Consiliul i-a mulţumit pentru activitatea desfăşurată la conducerea băncii începând din noiembrie 1997 şi l-a numit Preşedinte de onoare, potrivit unui comunicat de presă BRD.

Consiliul l-a cooptat pe Frédéric Oudéa, Director General începând cu 13 mai 2008, ca administrator şi a hotărât să modifice codul de guvernanţă al instituţiei pentru a-i încredinţa preşedinţia Consiliului în cadrul consiliului care se va reuni pe 24 mai în acest scop, conform articolului 13 al statutului instituţiei.

În acest interval de timp, Consiliul a hotărât să îi încredinţeze lui Frédéric Oudéa conducerea dezbaterilor sale şi preşedinţia Adunării Generale, care se va reuni pe data de 19 mai.

Dl. A. WYAND, administrator şi preşedinte ale Comitetului de audit, a fost numit vice-preşedinte al Consiliului de Administraţie.
O Adunare Generală va fi convocată ulterior pentru ratificarea cooptării lui Frederic Oudea în calitate de administrator.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: BRD
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close