Antena 3 CNN Economic Banci Isărescu, hărţuit la restaurant: Îmi rămâne mâncarea în gură când sunt întrebat cât va fi cursul (VIDEO)

Isărescu, hărţuit la restaurant: Îmi rămâne mâncarea în gură când sunt întrebat cât va fi cursul (VIDEO)

Isărescu, hărţuit la restaurant: Îmi rămâne mâncarea în gură când sunt întrebat cât va fi cursul (VIDEO)
Sursa foto: isarescu
15 Apr 2010   •   14:53

"De 15 ani am renunţat să mai ies în public la restaurant pentru că îmi stă mâncarea în gură. În timp ce mâncam veneau oamenii să mă întrebe cât va fi mâine, poimâine sau săptămâna viitoare cursul", a declarat joi guvernatorul BNR Mugur Isărescu, la un seminar pe teme economice.


Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, mărturiseşte că în jurul cursului valutar s-a dezvoltat o adevărată obsesie şi că toată lumea ?îşi dă cu părerea? referitor la acesta. De 15 ani, Isărescu refuză să mai comenteze în public evoluţia cursului valutar.


?Exportatorii zic ceva, importatorii zic altceva, mai sunt şi cei din sectorul financiar, persoanele care au economii, şi cele din intermedieri financiare au câte un interes?, spune şeful de la BNR. Numai că, ?de multe ori câştigă cei care au gura mai mare?, a declarat Isărescu. Prin urmare ?cursul e influenţat de vociferări, de cei care se fac mai bine auziţi în media?, mai spune guvernatorul.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mugur Isarescu cursul valutar
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close