Antena 3 CNN Economic Banci Legea unică a salarizării bugetare nu e pentru toată lumea. BNR scapă de grilă

Legea unică a salarizării bugetare nu e pentru toată lumea. BNR scapă de grilă

Legea unică a salarizării bugetare nu e pentru toată lumea. BNR scapă de grilă
Sursa foto: salarizare
07 Sep 2009   •   12:30

Legea de salarizare unitară în sectorul bugetar nu va fi aplicată în cazul angajaţilor Băncii Naţionale a României (BNR), Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supravegere a Asigurărilor (CSA) şi Comisiei de Supravegere a Sistemului Pensiilor Private (CSSPP), a decis Guvernul, anunţă Mediafax.

Legea va fi aplicată în cazul angajaţilor personalului din autorităţi şi instituţii publice, respectiv Parlamentul, Administraţia Prezidenţială, Autoritatea judecătorească, Guvernul, ministerele, celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, alte autorităţi publice, autorităţi administrative autonome şi instituţiile din subordinea acestora finanţate integral din buget.

Noul sistem de salarizare în sectorul public va fi aplicat şi personalului din autorităţi şi instituţii publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate de la buget. De acelaşi sistem de salarizare va beneficia şi personalului din autorităţile şi instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii.

"Dispoziţiile prezentei legi nu se aplică Băncii Naţionale a României, Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, Comisiei de Supravegere a Asigurărilor şi Comisiei de Supravegere a Sistemului Pensiilor Private", se arată însă în forma finală a proiectului de lege aprobată de Guvern.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: BNR
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close