Antena 3 CNN Economic Banci Mii de oamenii şi-au pierdut economiile depuse la bănci falimentare din anii '90

Mii de oamenii şi-au pierdut economiile depuse la bănci falimentare din anii '90

Mii de oamenii şi-au pierdut economiile depuse la bănci falimentare din anii '90
Sursa foto: faliment
10 Sep 2009   •   18:27

De la sfârşitul anilor 90 tot mai multe bănci au intrat în faliment şi mii de oamenii şi-au pierdut economiile. S-au luptat cu statul, au dat băncile în judecată pentru a-şi putea recupera prejudiciul dar nu au rămas decât cu promisiunile şi cu banii pierduţi.În anul 2000 a venit rândul bâncii Populară Românâ să intre în faliment şi să lase mii de oameni să se lupte cu birocraţia din sistemul judiciar

Peste 35 de mii de depunătoriI la Banca Populară Romănă s-au trezit în anul 2000 că şi-au pierdut toate economiile. Banca intra în incapacitatea de plată parţial în 2000 fapt care a avut ca urmare declansarea de mai mulţi creditori a unor acţiuni în justiţie împotriva acesteia.

În demersul de recuperare a banilor pierduţi, oamenii vor fi sprijiniţi de Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului.

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului a anunţat că DNA a redeschis dosarul Băncii internaţionale a religiilor şi ar trebui să procedeze la fel şi cu celelalte instituţii bancare care au intrat în faliment.

Antena3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close