x close

A venit cu o idee ciudată de afaceri, iar investitorii i-au dat 13 milioane de dolari. La ce s-a gândit un tânăr de 23 de ani

03 Aug 2017   •   22:11
A venit cu o idee ciudată de afaceri, iar investitorii i-au dat 13 milioane de dolari. La ce s-a gândit un tânăr de 23 de ani Foto: James Proud/ Facebook

James Proud, în vârstă de 23 de ani, a ajuns CEO-ul companiei Hello Inc., pe care tot el a fondat-o,datorită unei idei ciudate. 
 
Potrivit businessmagazin.ro, acesta a venit cu ideea dezvoltării unui produs numit "Sense sleep tracker" care să monitorizeze condiţiile în care o persoană doarme, de la zgomotul ambiental până la temperatura emisă de corp în timpul somnului. Produsul se montează în dormitor la o distanţă cât mai apropiată de pat şi reţine toate aceste valori, dezvoltând apoi un ghid pentru îmbunătăţirea perioadei de repaus.
 
Tânărul a pornit o campanie pe platforma de donaţii Kickstarter pentru a strânge 100.000 de dolari. Succesul a fost atât de mare, încât după 30 de zile proiectul primise 2,4 milioane de dolari. 
 
Această sumă reprezintă însă doar o mică parte din fondurile de care compania dispune acum. Un grup de angel investors a observat cât de bine primită a fost ideea lui Proud şi a decis să îl finanţeze cu peste 10 milioane de dolari.
 
Produsul se va vinde, conform celor de la Hello Inc., cu un preţ ce pleacă de la 129 de dolari.

Citeşte mai multe despre:

idee investitori companie produs monitorizare somn
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati