Antena 3 CNN Economic Biz News Cum să combatem criza financiară. Politicienii îndeamnă la cumpărarea produselor româneşti

Cum să combatem criza financiară. Politicienii îndeamnă la cumpărarea produselor româneşti

Cum să combatem criza financiară. Politicienii îndeamnă la cumpărarea produselor româneşti
17 Noi 2008   •   23:58

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni seară la Craiova că, începând de marţi, va circula numai cu o Dacie pe care o va cere de la SPP, în locul autoturismului Volkswagen şi că va începe să cumpere numai produse româneşti, pentru a ajuta economia naţională.
Şi Mircea Geoană a afirmat că dacă alianţa PSD-PC va forma guvernul după alegerile din 30 noiembrie, acesta va achiziţiona doar automobile autohtone pentru instituţiile publice.
Liderul social-democrat, Mircea Geoană crede că prin încurajarea industriei auto, România poate limita efectele crizei economice.
De altfel, românii sunt îndemnaţi şi pe internet să cumpere mai multe produse româneşti în locul celor de import. Un mesaj care circulă de câteva zile pe internet şi se transmite prin aplicaţiile de e-mail sau instant messaging îndeamnă românii să renunţe la produsele de import şi să cumpere numai produse româneşti pentru a stimula producţia autohtonă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: produse romanesti Dacia Mircea Geoană
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close