Antena 3 CNN Economic Biz News George Mucibabici: O carieră în lumea banilor

George Mucibabici: O carieră în lumea banilor

George Mucibabici: O carieră în lumea banilor
Sursa foto: Foto: Publimedia
de S.T.    |    11 Iun 2012   •   14:07

Pentru George Mucibabici, lumea finanţelor nu mai are niciun secret. De 18 ani lucrează în acest domeniu care funcţionează după legea lui Darwin. Pe CV-ul său apar nume grele, precum BNR sau FMI, iar de şase ani este şeful Deloitte România.

Recunoscut drept unul dintre cei mai inspiraţi consultanţi de business şi tenace negociatori de la noi, George Mucibabici emană ideea de succes prin toţi porii.

Omul care astăzi vorbeşte lejer des­pre salarii de zeci de mii de euro sau tranzacţii de zeci de milioane, s-a năs­cut într-o familie modestă şi a înce­put să lucreze încă de la 15 ani, în vacanţe, pentru a face rost de bani de buzunar. Fiu de sculptor imigrant din fosta Iugoslavie, a lăsat deoparte pretenţiile artistice moşteni­te de la tatăl său şi, încă de tânăr, s-a ambi­ţionat să devină finanţist.

Succesul în carie­ră a venit abia după 1990: a lucrat la Banca Naţională a României, apoi doi ani la FMI, are în portofoliu restructurarea unei banci – Ţiriac Bank -, iar acum conduce sucursala locală a uneia dintre cele mai mari companii de consultanţă din lume - Deloitte.

În afara biroului aflat într-o clădire impunătoare din centrul Capitalei, îşi cultivă o pasiune moş­tenită din familie – colecţionează opere de artă. Şi asta pentru că în copilărie visa să devină sculptor. 

Citeşte interviul integral pe Income Magazine

×
Subiecte în articol: business succes Income Magazine
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close