Antena 3 CNN Economic Biz News Românii încep să-şi poarte de grijă. Cum a afectat criza piaţa asigurărilor din România

Românii încep să-şi poarte de grijă. Cum a afectat criza piaţa asigurărilor din România

Românii încep să-şi poarte de grijă. Cum a afectat criza piaţa asigurărilor din România
01 Feb 2013   •   14:21
Patru ani petrecuţi la şefia ING Asigurări, Bram Boon părăsea România pentru filiala din Grecia a gigantului financiar olandez. Lăsa în urmă o companie cu afaceri în creştere faţă de 2004, anul venirii sale în România.
 
Mai lăsa şi un fond de pensii private ce ocupa primul loc în piaţă. Nu în ultimul rând, lăsa şi un loc ce îi fusese drag prin oameni, folclor şi gastronomie.
 
În 2012, Bram Boon s-a întors la cârma acestei companii. A găsit însă un alt context economic. Boom-ul din perioada 2004-2008 a fost înlocuit de o recesiune ce a pus presiune asupra întregului sector privat. Piaţa asigurărilor a fost greu lovită de acest climat economic dificil, iar misiunea lui Boon, de a menţine ING Asigurări în top, nu este uşoară. 
 
Despre toate aceste provocări, dar mai ales despre modul în care percepe România după patru ani de absenţă, olandezul vorbeşte sincer şi cu şarm. Dacă planurile sale se vor îndeplini, rămâne de văzut, însă, până una-alta, un lucru este sigur: va avea nevoie de toate cunoştinţele sale, dar şi de un dram de noroc, pentru a face faţă unui climat pe care chiar el îl numeşte „dur”.
 
Citeşte articolul integral pe IncomeMagazine.

×
Subiecte în articol: Income Magazine
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close