Antena 3 CNN Economic Black Friday 2021 la Fashion Days. Reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse

Black Friday 2021 la Fashion Days. Reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse

Fashion Days Black Friday 2021. Cel mai aşteptat eveniment de shopping al anului, organizat în România, şi-a deschis porţile în această dimineaţă. Retailerul vine cu cele mai mari reduceri la peste 600 de branduri de top.

Black Friday 2021 la Fashion Days. Reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2021   •   12:54

Fashion Days a deschis porţile campaniei de reduceri de Black Friday 2021, miercuri, 10 noiembrie, la ora 7. Anul acesta retailerul a pregătit reduceri substanţiale de până la 90% la zeci de mii de articole vestimentare, atât pentru femei şi bărbaţi, cât şi pentru copii. 

Dis-de-dimineață, utilizatorii aplicației Fashion Days au fost primii anunțați de începerea celor mai mari reduceri, prin push notifications, iar cei care au fost vigilenţi şi-au putut adăuga în coş produsele favorite, înainte de închiderea aplicaţiei. 

Oferta Black Friday 2021 la Fashion Days cuprinde opţiuni nelimitate de articole vestimentare, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, de la branduri internationale de top, precum Fossil, Furla, Max&Co, Guess, adidas, Puma, Pepe Jeans, DESIGUAL, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, NEXT, Mango, United Colors of Benetton, Napapijri, Ted Baker si multe altele. 

Fashion Days Black Friday 2021 haine pentru femei

Doamnele şi domnişoarele doritoare să-şi mărească garderoba cu ocazia Black Friday 2021, pot opta pentru geaca cu guler înalt de la Top Secret, care beneficiază de un discount de 51%. Potrivită pentru mai multe stiluri şi uşor e asortat, geaca de la Top Secret vine în topul produselor populare, cu un preţ de doar 239.99 lei, redus de la 491 lei. 

Printre preferinţele de top din categoria femei mai este şi puloverul cărămiziu de bumbac cu decolteu de la GAP, având o reducere de 109 lei. 

Dacă vorbim despre categoria încălţăminte, fără doar şi poate, ghetele din piele întoarsă de la brandul australian UGG se află printre preferinţele cumpărătorilor. Dacă într-o zi oarecare, acestea costau 981 de lei, în oferta de Black Friday 2021, preţul lor este de 560 lei. 

Iată şi restul produselor vedetă pentru femei, în campania Fashin Days Black Friday 2021

Fashion Days Black Friday 2021 haine pentru bărbaţi

În capul listei în ceea ce priveşte popularitatea articolelor vestimentare pentru bărbaţi, se află brandul GANT, care aduce în campania Black Friday 2021 la Fashion Days, zeci de produse cu reduceri de până la 50%. Ghetele din piele întoarsă cu şireturi pentru bărbaţi beneficiază de o reducere de 369.99 lei, plus transport gratuit în easybox.

Iată şi restul produselor vedetă pentru bărbaţi, în campania Fashin Days Black Friday 2021

Fashion Days Black Friday 2021 haine pentru fete

În ceea ce priveşte articolele vestimentare din categoria fete, care au cel mai mare interes de Black Friday 2021, regăsim geaca lungă cu glugă detaşabilă Tiffy, cu o reducere de 370 lei, dar şi cizmele de ploaie cu imprimeu Appollo, ce se află la un preţ de nerefuzat, doar 59 lei, redus de la 198 lei.

Iată şi restul produselor vedetă pentru fete, în campania Fashin Days Black Friday 2021

Fashion Days Black Friday 2021 haine pentru băieţi

Geaca cu vatelină şi glugă de la Diesel se află în topul celor mai populare produse pentru băieţi, la Fashion Days, de Black Friday 2021. Ideală pentru colecţia toamnă- iarnă, geaca de la Diesel beneficiază anul acesta de o reducere de 730 de lei, preţul în campanie fiind de 469.99 lei, redus de la 1.199 lei. 

Nici pantofii sport nu au lipsit din preferinţele părinţilor, în ceea ce priveşte achiziţionarea articolelor vestimentare pentru băieţi. Fashion Days a oferit brandului U.S Polo Assn o reducere de 56% la pantofii sport cu şireturi şi închidere velcro Glock. Cu doar 89.99 lei, părinţii pot achiziţiona pentru cei mici, o pereche de pantofi sport de firmă, ideli pentru sezonul rece. 

Iată şi restul produselor vedetă pentru băieţi, în campania Fashin Days Black Friday 2021

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close