Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Aflați cu ajutorul Aerohelp care sunt drepturile pasagerilor în cazul zborurilor anulate

Aflați cu ajutorul Aerohelp care sunt drepturile pasagerilor în cazul zborurilor anulate

În ultimii ani oamenii au început să aleagă din ce în ce mai des opțiunea de a zbura cu avionul pentru călătoriile în afara țării sau chiar pentru a străbate țara dintr-un capăt în celălalt.

Aflați cu ajutorul Aerohelp care sunt drepturile pasagerilor în cazul zborurilor anulate
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2022   •   10:10

Este un mod mult mai facil de a ajunge la o destinație îndepărtată, fără a mai pierde atât de mult timp pe drum în mașină sau autobuz. Iar acum călătoriile au devenit un lucru firesc și foarte multe persoane aleg să plece în concediu cât mai departe sau chiar pentru un city break, deci zborurile cu cu avionul au devenit și mai căutate.

Pot exista totuși și probleme atunci când vorbim despre companiile aeriene, pentru că nu de puține ori au existat cazuri în care zborurile au fost amânate sau chiar anulate. O problemă de acest gen poate da complet peste cap planurile pasagerilor. Pierderea unui zbor la o anumită oră sau la o anumită dată pot fi cauze ale unor pierderi mai mari: o ședință sau un interviu important pot fi pierdute, o cazare sau un eveniment unic de familie. Chiar dacă nu poate schimba nimeni astfel de lucruri, măcar pasagerii aflați în situații de acest gen trebuie să știe care își sunt drepturile. Cei de la www.aerohelp.ro vă pot ajuta în acest sens.

Pasagerii pot primi despăgubiri

Chiar dacă nu orice persoană știe acest lucru, pentru că nicio firmă nu se grăbește să ofere banii înapoi, companiile aeriene care nu au respectat un zbor trebuie sa ofere compensații pasagerilor.

Puteți primi o despagubire zbor cu ajutorul Aerohelp pentru un zbor anulat sau amânat în ultimii trei ani, în anumite condiții. Este importantă și cauza pentru care zborurile s-au anulat sau au întârziat, deoarece în cazul unor condiții meteorologice nefaste care pot pune în pericol întregul echipaj întârzierea este justificată, spre exemplu.

Totuși, în multe dintre cazuri pasagerii pot primi despăgubiri de la 250 euro până la 600 euro, în funcție de kilometri pe care trebuiau să îi parcurgă.

Compensațiile sunt tot un drept a pasagerilor

De asemenea, pentru zborurile anulate companiile aeriene sunt obligate să ofere anumite compensații. Trebuie să ramburseze integral banii cheltuiți pe bilet. Este necesar să ofere pasagerilor mese și băuturi răcoritoare, fără ca aceștia să fie taxați și posibilitatea de a contacta prin telefon, mesaj sau e-mail două persoane.

Având în vedere cât de multe pot pierde unii oameni din cauza unei astfel de probleme, acestea sunt doar câteva compensații firești pe care ar trebui să le facă. Echipa Aerohelp este cea care vă poate ajuta să primiți o despăgubire pentru un zbor care v-a creat probleme, fără să trebuiască să plătiți vreun ban.

Trebuie doar să completați o cerere online pentru ca ei să verifice dacă sunteți eligibili. Cu cât mai multe chitanțe și dovezi ale unor costuri făcute din cauza anulării aveți, cu atât este mai bine. Apelați la ajutorul echipei Aerohelp, pentru că aceasta vă poate ajuta cu actele necesare, fără să aveți vreo bătaie de cap.

Contact:

[email protected].

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close