Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Călătoreşti des în interes de afaceri? Alege confortul pe care o parcare aeroport Otopeni ţi-l oferă

Călătoreşti des în interes de afaceri? Alege confortul pe care o parcare aeroport Otopeni ţi-l oferă

Pentru cei care calatoresc frecvent in interes de serviciu, gasirea unui loc de parcare cand ajung la aeroport poate fi o adevarata bataie de cap.

Călătoreşti des în interes de afaceri? Alege confortul pe care o parcare aeroport Otopeni ţi-l oferă
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2023   •   21:55

Gasirea locului potrivit, schimbarile vremii si grija pe care o porti masinii atunci cand o lasi pentru mai mult timp in parcare pot creste stresul din timpul calatoriei tale.

Alegand sa iti lasi masina in singura parcare aeroport Otopeni privata care este acoperita si construita la cele mai ridicate standarde ale prezentului, scapi de toate aceste griji.

Gasesti masina asa cum ai lasat-o

In primul rand, o parcare privata moderna iti ofera garantia ca vehiculul tau este in siguranta in timp ce esti plecat. Majoritatea aeroporturilor au parcari, insa acestea sunt adesea aglomerate, iar masinile sunt adesea expuse multor riscuri, inclusiv din cauza traficului foarte intens din perioadele de varf.

Tocmai de aceea, ideal ar fi sa alegi o parcare spatioasa, adaptata chiar si pentru vehicule de dimensiuni mari. In plus, spatiul ar trebui pazit in permanenta atat prin cele mai performante sistem de supraveghere video, cat si prin paza fizica, existand agenti de securitate ce monitorizeaza intreg perimetrul parcarii.

Pe langa spatiu si securitate, cea mai mare parcare din imediata vecinatate a aeroportului Otopeni este construita pe mai multe niveluri, deci iti poti lasa masina intr-un loc de parcare acoperit. Astfel, nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu schimbarea vremii si factori precum furtuni, vanturi puternice sau temperaturi foarte mari. Cand calatoresti in interes de serviciu si iti lasi masina in aceasta parcare aeroport Otopeni, ai garantia ca iti vei gasi masina in aceeasi stare in care ai lasat-o.

Facilitati moderne la un pret avantajos

Daca alegi sa iti lasi masina in aceasta parcare aeroport Otopeni moderna pe o perioada de lunga durata, poti beneficia de toate beneficiile acestui spatiu modern la un pret avantajos.

Pe termen lung, costurile pot fi chiar si de 2 ori mai mici decat la parcarea aeroportului, iar facilitatile de care te bucuri sunt premium:

  • cladire noua si moderna;

  • iluminat nocturn;

  • securitate permanenta;

  • poti rezerva online chiar si cu 6 luni inainte;

  • ai posibilitatea de a plati atat cu cardul, cat si cash;

  • curatenia ce este mentinuta in permanenta;

  • sistemul de organizare a locurilor de parcare este computerizat;

  • un sistem inteligent de gasire a locului de parcare pentru cand te intorci din calatorie si nu stii locul exact in care ai parcat vehiculul in aceasta parcare aeroport Otopeni.

Toate aceste detalii si multe altele fac din noua parcare de langa aeroportul Otopeni locul perfect in care sa iti lasi vehiculul atunci cand calatoresti in interes de serviciu sau cu orice alt scop.

Transfer de la parcare la aeroport

Pe langa toate aceste beneficii, aceasta parcare este situata la doar 200m de aeroportul Henri Coanda, deci cateva minute de mers pe jos pana la terminal.

Daca ai multe bagaje sau calatoresti impreuna cu echipa, serviciul de transfer de la parcare la aeroportul Otopeni este mereu disponibil. In doar cateva minute ajungi fara griji in fata aeroportului.

Acest lucru economiseste timp pretios si elimina stresul de a gasi un loc sigur in care sa iti lasi masina. Aceasta parcare langa aeroportul Otopeni este un loc sigur si convenabil in care sa iti lasi masina.

Exista foarte multe motive pentru care sa alegi noua parcare aeroport Otopeni atunci cand calatoresti in interes de serviciu. Olimpia Airport Parking este un loc modern, in care masina ta va fi in siguranta pe tot parcursul calatoriei tale, iar tu te vei putea concentra fara griji pe obiectivele calatoriei tale. Tu ti-ai rezervat un loc?

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close