Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Susţine-ţi memoria şi sistemul nervos periferic

Susţine-ţi memoria şi sistemul nervos periferic

Benesio Neuroalfa este un supliment recomandat protecției celulelor împotriva stresului oxidativ, care ajută la îmbunătăţirea memoriei, susţinerea sistemului nervos periferic şi a funcţiilor cerebrale.

Susţine-ţi memoria şi sistemul nervos periferic
Sursa foto: Shutterstock.com
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2024   •   09:00

Neuroalfa are o compoziție complexă, formată din nouă vitamine (E, D3, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12) și minerale.

Capsulele moi de Neuroalfa conţin şi acid alfa-lipoic, ce are potenţial antioxidant şi este componentă a unor complexe enzimatice importante.

Ce conţine şi ce beneficii au ingredienetele?

Vitamine E este un puternic antioxidant care, alături de vitamina B2 și seleniul contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, în timp ce vitamina D și acidul folic joacă un rol important în procesul de diviziune celulară, iar vitaminele B1, B2, B3, B5, B6 și B12 contribuie la metabolismul energetic normal.

Însă, totodată, vitaminele B1, B2, B3, B6 și B12 ajută și la funcționarea normală a sistemului nervos, reușind să contribuie la menținerea sănătății psihice și la o concentrare mai bună. Vitamina B6 ajută la reglarea activităţii hormonale, B9 contribuie la sinteza normală a aminoacizilor, iar B5 susține performanța mintală.

Mai mult decât atât, complexul de B-uri din Benesio Neuroalfa sunt benefice în reducerea stărilor de oboseală și de epuizare, dar şi a stresului cotidian.

Cromul, pe de altă parte, participă la metabolismul normal al macronutrienților și contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.

Acidul alfa-lipoic este un acid gras natural produs de corp, având potențial de antioxidant, pentru neutralizarea radicalilor liberi, și făcând parte din componența unor complexe enzimatice importante. Benesio Neuroalfa este dinsponibil în farmaciile Catena și online pe springfarma.com.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close