Antena 3 CNN Economic Imobiliare Au dat 3,5 LEI pe acest conac aflat în paragină. Cum arată acum casa, după ce au investit 2 MILIOANE de dolari

Au dat 3,5 LEI pe acest conac aflat în paragină. Cum arată acum casa, după ce au investit 2 MILIOANE de dolari

Au dat 3,5 LEI pe acest conac aflat în paragină. Cum arată acum casa, după ce au investit 2 MILIOANE de dolari
de O.P.    |    05 Iun 2014   •   10:09

Ar trebui să ne uităm cu mare băgare de seamă la lucrurile bune pe care le fac străinii. În America, un conac părăsit şi dărăpănat, care a fost lăsat de izbelişte vreme de şase decenii, a fost renovat şi acum arată ca un hotel de lux.

Povestea casei James Lee este un reper în Memphis, ce datează din 1848. Vreme de 60 de ani a fost abandonat, după ce proprietara a murit, lăsând imobilul pe mâna unei asociaţii care a promis restaurarea şi renovarea casei.

Cum nimic nu s-a întâmplat în şase decenii, primăria oraşului a decis să scoată la licitaţie casa, punând câteva condiţii viitorilor proprietari. Printre acestea, renovarea completă a conacului în 12 luni.



Costurile ridicate i-au ţinut pe mulţi la distanţă, dar soţii Velazquez au mers la primărie şi au "cumpărat" imobilul pentru suma de 1 dolar (echivalentul a mai puţin de 3,5 lei).

În 12 luni, conacul a fost deschis publicului, după o investiţie de 2,1 milioane de dolari.



Casa are 5 apartamente care pot fi închiriate de turişti sau localnici, iar preţul unei camere pleacă de la 245 de dolari pe noapte.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close