Antena 3 CNN Economic Imobiliare Casa lui Aaron Spelling, creatorul serialului "Beverly Hills 90 210", scoasă la vânzare

Casa lui Aaron Spelling, creatorul serialului "Beverly Hills 90 210", scoasă la vânzare

Casa lui Aaron Spelling, creatorul serialului "Beverly Hills 90 210", scoasă la vânzare
Sursa foto: casa
29 Mar 2009   •   20:18

Conacul fostului producător american de televiziune Aaron Spelling, decedat în 2006, a fost scos la vânzare de văduva lui, Candy Spelling, la un preţ de 150 de milioane de dolari, informează Associated Press, citată de Gândul

Astfel, fosta reşedinţă a lui Spelling a devenit cea mai scumpă casă din toată ţară. Construit în 1991, în stilul castelelor franţuzeşti, conacul are trei etaje, o suprafaţă de peste 5.200 de metri pătraţi. E situat în apropierea ei se află Los Angeles Country Club şi conacul Playboy.

Agentul imobiliar al companiei Coldwell Banker Previews International din Los Angeles, care a scos casa la vânzare, spune că aceasta este unică. Agentul nu ştie nici măcar câte camere are locuinţa, deşi se zvonea că ar fi vorba de 100. Numărul camerelor îi e necunoscut ţi văduvei lui Spelling, deoarece casa a suferit mai multe schimbări.

Există o pivniţă de vinuri, o cameră de degustare a vinurilor, o pistă de bowling, o cameră pentru împachetarea cadourilor, o cameră pentru depozitarea porţelanurilor şi una pentru păstrarea obiectelor de argint, o bibliotecă, o sală de gimnastică şi una pentru proiectarea filmelor. La mansardă e o frizerie şi un salon de înfrumuseţare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close