Casa lui Aaron Spelling, creatorul serialului "Beverly Hills 90 210", scoasă la vânzare

29 Mar 2009   •   20:18
Casa lui Aaron Spelling, creatorul serialului "Beverly Hills 90 210", scoasă la vânzare casa
Conacul fostului producător american de televiziune Aaron Spelling, decedat în 2006, a fost scos la vânzare de văduva lui, Candy Spelling, la un preţ de 150 de milioane de dolari, informează Associated Press, citată de Gândul

Astfel, fosta reşedinţă a lui Spelling a devenit cea mai scumpă casă din toată ţară. Construit în 1991, în stilul castelelor franţuzeşti, conacul are trei etaje, o suprafaţă de peste 5.200 de metri pătraţi. E situat în apropierea ei se află Los Angeles Country Club şi conacul Playboy.

Agentul imobiliar al companiei Coldwell Banker Previews International din Los Angeles, care a scos casa la vânzare, spune că aceasta este unică. Agentul nu ştie nici măcar câte camere are locuinţa, deşi se zvonea că ar fi vorba de 100. Numărul camerelor îi e necunoscut ţi văduvei lui Spelling, deoarece casa a suferit mai multe schimbări.

Există o pivniţă de vinuri, o cameră de degustare a vinurilor, o pistă de bowling, o cameră pentru împachetarea cadourilor, o cameră pentru depozitarea porţelanurilor şi una pentru păstrarea obiectelor de argint, o bibliotecă, o sală de gimnastică şi una pentru proiectarea filmelor. La mansardă e o frizerie şi un salon de înfrumuseţare.

Antena3.ro

x close