Antena 3 CNN Economic Imobiliare Casele eco vor domina noul sezon imobiliar - sunt ieftine şi economice. Vezi ce preţuri au

Casele eco vor domina noul sezon imobiliar - sunt ieftine şi economice. Vezi ce preţuri au

Casele eco vor domina noul sezon imobiliar - sunt ieftine şi economice. Vezi ce preţuri au
Sursa foto: Foto: roarhitect.ro
25 Sep 2011   •   19:21

Noul sezon imobiliar va fi dominat de trendul eco. Dezvoltatorii aleg materiale de construcţii prietenoase cu mediul şi vânează clienţii care vor o locuinţă prin Prima Casă. Alţii mizează pe forme mai puţin tradiţionale pentru a atrage cumpărători. Casele tip fagure sunt şi ecologice, dar costă şi mai puţin.

Construcţia ca un OZN este ultima inovaţie de pe piaţa imobiliară. Poate că face vecinii să şoptească pe la colţuri, dar este ecologică, economică şi costă puţin, se laudă producătorii. Un singur modul, de 14 metri pătraţi, costă 6.000 de euro. Iar spaţiul de locuit poate fi extins în funcţie de nevoile proprietarului, prin simpla adăugare a unui nou modul. Cât despre forma care stârneşte mirare...  ajută la economisirea energiei electrice.

Dezvoltatorii imobiliari au însă oferte şi pentru cei mai puţin conservatori. Au lansat ansambluri întregi... tot eco. Un apartament, situat într-un astfel de bloc, ajunge la 42,500 de euro. Are două camere şi 60 de metri pătraţi.

Pentru un apartament de trei camere, preţul depăşeşte 60.000 de euro. Cu toate acestea dezvoltatorii vânează tinerii care vor să-şi cumpere o locuinţă prin "Prima Casă".

Clienţii şi-ar dori să cumpere un astfel de imobil. Însă depind de creditele bancare.

Cele mai multe locuinţe eco au fost construite în zonele turistice şi sunt folosite drept case de vacanţă.

 


×
Subiecte în articol: clienti imobiliare prima casa case
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close