Antena 3 Economic Imobiliare Chiriile de pe cele mai scumpe bulevarde din Capitală se ieftinesc

Chiriile de pe cele mai scumpe bulevarde din Capitală se ieftinesc

26 Iun 2011   •   20:33
Chiriile de pe cele mai scumpe bulevarde din Capitală se ieftinesc
Sursa foto: Foto: autoevolution.ro

Cele mai scumpe bulevarde ale Capitalei se ieftinesc spectaculos. În 2008, chiriile de aici le depăşeau pe cele de pe marile artere din Stockholm, Lisabona sau Varşovia. Acum au ajuns la jumătate. Unii retaileri profită de ocazie pentru a se extinde. Şi negociază la sânge, pentru că proprietarii tot nu sunt uşor de convins.

Reprezentantul mai multor mărci de lux, cu magazine pe Calea Victoriei, vrea un spaţiu mai mare pentru unul dintre branduri. Dacă tot au scăzut chiriile... Asta i-a permis deja ca toamna trecută să deschidă un magazin de 300 de metri pătraţi, cât şase apartamente de două camere.

Acum vrea unul la fel de mare. Poartă negocieri, dar merg greu. Deşi preţurile sunt la jumătate faţă de acum trei ani, proprietarii nu le închiriază uşor.

Bulevardele bucureştene au ajuns mai ieftine decât arterele principale din Vraşovia, Budapesta şi Praga. Şi vor fi şi mai ieftine.

E ceea ce aşteaptă marile branduri şi bănci. Care vizează contracte pe termen lung la preţuri mici.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close