Antena 3 CNN Economic Imobiliare Compania de consultanţă imobiliară John Taylor intră pe piaţa românească

Compania de consultanţă imobiliară John Taylor intră pe piaţa românească

Compania de consultanţă imobiliară John Taylor intră pe piaţa românească
Sursa foto: John Taylor
25 Feb 2009   •   17:00

Compania de servicii de consultanţă imobiliară John Taylor şi-a făcut intrarea pe piaţa din România printr-un parteneriat cu Prestige Domus, au anunţat reprezentantii companiei, citaţi de Capital.
Pentru anul 2009, John Taylor România îşi propune formarea unui portofoliu de proprietăţi de tranzacţionare la standardele internaţionale ale companiei. Totodată, John Taylor se vrea o agenţie de real estate de lux pe piaţa românească.
?Viitorii noştri clienţi în România vor fi cei care îşi doresc o proprietate a cărei valoare nu este dată de costul pe metru pătrat, ci de istoria şi arhitectura specială a acelei proprietăţi amplasată într-un loc unic. Principalele activităţi din România vor fi de brokeraj şi consultanţă la standard John Taylor nealterat de tendinţele locale?, a declarat Bogdan Voica, Managing Partner John Taylor Romania, citat de Capital.
Valoarea la care se tranzacţionează o proprietate John Taylor este de minim 3.000 euro/mp sau valoarea dată de istoricul localizării, arhitectura inedita sau unicitatea zonei.
La ora actuala proprietatile John Taylor in Romania sunt in locatii in Bucuresti precum Kieseleff, Primaverii, Herastrau, centrul istoric sau Poiana Brasov.
Compania John Taylor a preluat numele iniţiatorul sau, un negociator care şi-a inceput cariera la Cannes. Prima agenţie a brandului s-a deschis în 1864. În anii '90, compania John Taylor a început să se extindă la nivel mondial, iar, ulterior, a fost achi ziţionată de grupul Michel Pastor. În prezent, are circa 20 de birouri deschise în Franţa, Spania, Italia şi la Bucureşti.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close