Antena 3 CNN Economic Imobiliare Cum arată vila care costă 10.000 de euro pe lună. Ce chiriaş ar plăti atât pentru casă

Cum arată vila care costă 10.000 de euro pe lună. Ce chiriaş ar plăti atât pentru casă

Cum arată vila care costă 10.000 de euro pe lună. Ce chiriaş ar plăti atât pentru casă
de O.P.    |    25 Oct 2013   •   13:07

Din ce in ce mai multe familii aleg sa inchirieze vile in zona rezidentiala din Nordul Capitalei. Chiriasii sunt, in general, angajati ai marilor companii multinationale, care gasesc in Pipera toate facilitatile necesare comfortului unei familii, de la gradinite, scoli si licee de renume, la clinici medicale particulare si acces rapid la locul de munca. Un alt factor de decizie in inchirierea unei vile in Pipera il constituie existenta unui spatiu verde. Conform unui sondaj realizat de agentia de relocare Palace Estate, mai mult de 40% dintre familiile cu copii aleg proprietatea in functie de prezenta unei gradini, scrie incomemagazine.ro.



Spre exemplu, cea mai scumpa vila de inchiriat din Pipera costa 10.000 euro/luna (FOTO). Aceasta vila are piscina in curte, gradina de 1.000 mp si 5 locuri de parcare. La polul opus este o vila a carei chirie este de 900 euro/luna.

Chiriasii dispun de doar 60 mp de gradina si au acces la o piscina comuna.  In ceea ce priveste pretul/mp de inchiriere a unei vile spatioase, cu gradina, acesta este mai scazut decat cel al unui apartament, in aceeasi zona. De exemplu, pentru o vila cu suprafata locuibila de 385 mp, chiria este de 3,8 euro/mp. Un aparament cu suprafata similara, situat intr-un ansamblu rezidential, poate ajunge si la 9 euro/mp.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close