Antena 3 CNN Economic Imobiliare Dezvoltatorii imobiliari momesc posibilii clienţi cu minciuni (VIDEO)

Dezvoltatorii imobiliari momesc posibilii clienţi cu minciuni (VIDEO)

Dezvoltatorii imobiliari momesc posibilii clienţi cu minciuni (VIDEO)
Sursa foto: blocuri
08 Mai 2010   •   21:08

Dezvoltatorii imobiliari nu se dau înapoi de la nimic câmd e vorba să atragă clienţi. Ultima ofertă specială e ... minciuna. Pe siteuri, e anunţat un preţ, dar când ajungi să vezi apartamentul care-ţi place, descoperi un alt preţ, cu zeci de mii de euro mai mare. Dezvoltatorii se scuză şi spun că e o greşeală pe site.

Internetul este, mai nou, ajutorul de nădejde al dezvoltatorilor imobiliari. Aici, firma spune că are de vânzare locuinţe cu trei camere de la 66 la 100.000 de euro, în funcţie de suprafaţă. Înainte să le vedem, am sunat să ne convingem.

Hotărâţi să cumpărăm apartamentul de trei camere pentru că ni s-a părut foarte ieftin, am plecat să-l vedem. Însă, de când am intrat în bloc, un angajat avea pregătite surprizele.

Pe scurt, apartamentele cu trei camere costă de la 86 de mii de euro în sus. Şi cel mai mic apartament cu două camere e 66 de mii de euro. Dacă sunt prinşi, dezvoltatorii sunt pedepsiţi.

Investitorii trăiesc cu speranţa că, o dată ce văd locuinţele, oamenii vor înghiţi mai uşor inexactitatea de preţ. Mai ales că blocul este finalizat, iar cine are banii se poate muta imediat.



Observator




×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close