Antena 3 CNN Economic Imobiliare Doi arhitecţi români au transformat o garsonieră de 40 de metri pătraţi într-un apartament cu opt camere

Doi arhitecţi români au transformat o garsonieră de 40 de metri pătraţi într-un apartament cu opt camere

Doi arhitecţi români au transformat o garsonieră de 40 de metri pătraţi într-un apartament cu opt camere
Sursa foto: Foto: gizmodo.com
23 Ian 2013   •   07:46

Doi tineri din România au devenit cunoscuţi peste Ocean datorită unui proiect revoluţionar, prin care o simplă garsonieră se poate transforma într-un apartament spaţios şi, cel mai important, extrem de funcţional.

În doar 40 de metri pătraţi, cei doi arhitecţi au reuşit să încorporeze opt spaţii diferite, de la living la dormitor, birou, bucătărie sau chiar sală de cinema.

Americanul Graham Hill a iniţiat în urmă cu doi ani un concurs de amenajare a unui spaţiu mic la care au fost înscrise peste 300 de proiecte. "Am sfârşit prin a alege aceşti doi studenţi români de la Arhitectură, Adrian şi Cătălin" povesteşte americanul.

Ideea tinerilor români a fost pusă în practică, iar rezultatul atrage atenţia celor care vor să profite la maxim de spaţiul pe care îl au.

Chiar dacă la prima vedere nu pare, apartamentul poate deveni locul ideal pentru o cină cu prietenii sau vizionarea unui film.


×
Subiecte în articol: garsoniera
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close