Antena 3 CNN Economic Imobiliare Donald Trump a fost dat în judecată pentru fraudă imobiliară

Donald Trump a fost dat în judecată pentru fraudă imobiliară

Donald Trump a fost dat în judecată pentru fraudă imobiliară
Sursa foto: Foto: trump.com
04 Aug 2010   •   09:50

Miliardarul american Donald Trump şi iniţiatorii proiectului imobiliar Trump SoHo, cu apartamente pornind de la 1,2 milioane de dolari, au fost daţi în judecată pentru fraudă. Cumpărătorii îl acuză pe omul de afaceri că a exagerat perspectivelor financiare ale investiţiei, informează Reuters.

Procesul a fost iniţiat de 15 clienţi, la numai patru luni de la inaugurarea clădirii care funcţionează şi în regim de hotel. În plângerea înaintată curţii federale din Manhattan, cumpărătorii au afirmat că vânzările au fost exagerate de către compania constructoare în prezentări către presă şi investitori, fiind estimate la 60%. În realitate, doar 62 din cele 391 de apartamente erau vândute, ceea ce reprezintă 16% din numărul total al apartamentelor.

Printre acuzaţi se regăsesc şi copiii miliardarului american, Ivanka Trump, Eric Trump şi Donald Trump Jr. Trump SoHo este un proiect comun al companiilor Trump Organization, Bayrock Group şi Sapir Organization. Cele mai ieftine apartamente pot fi achiziţionate la un preţ de 1,2 milioane de dolari.

Proiectul imoboiliar Trump SoHo diferă de alte proiecte imobiliare prin faptul că proprietarii au dreptul să locuiască în apartamente doar 120 de zile pe an şi nu mai mult de 29 de zile consecutive într-o periodă de 36 de zile. Două treimi din an apartamentele trebuie să fie închiriate în regim hotelier.

Antena3.ro

 

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close