Antena 3 CNN Economic Imobiliare Garsoniere şi apartamente la preţuri avantajoase în cămine private pentru tinerii din Bucureşti

Garsoniere şi apartamente la preţuri avantajoase în cămine private pentru tinerii din Bucureşti

Garsoniere şi apartamente la preţuri avantajoase în cămine private pentru tinerii din Bucureşti
Sursa foto: West Gate Studios
17 Sep 2009   •   19:09

Şpaga din căminele studenţeşti ar putea deveni amintire. Tinerii români au acum o alternativă...căminul privat! Garsoniere luxoase şi apartamente de două camere în care ar putea locui o familie întreagă. Condiţii ca la un hotel de cinci stele, preţuri însă, pentru toate buzunarele.

Complexul West Gate Studios, din Militari, cuprinde trei clădiri cu 11 etaje. O mie de apartamente şi garsoniere. Restaurant cu meniu variat şi preţuri de cantină. O parcare subterană unde încap 70 de maşini şi o alta supraetajată, care ar putea aduna toate autoturismele studenţilor dar şi pe cele ale prietenilor veniţi în vizită.

Orice student îşi poate închiria o cameră în noul complex din Capitală. Chiria pentru o garsonieră cu o suprafaţă de 25 de metri pătraţi este de 80 de euro pe lună iar pentru un apartament ajunge la aproape 300 de euro pe lună.

Viitorii chiriaşi trebuie însă să plătească avansul pe 12 luni. Cine nu are bani dă un avans mai mic, pe minimum trei luni, iar chiria garsonierei urcă de la 80 la 110 euro pe lună. Dar cine se mai uită la bani când totul este nou. În plus complexul studenţesc privat este ca un mic orăşel. Dacă peste două săptămâni studenţii vor putea juca tenis în curtea căminului, de la primăvară vor avea piscină, jacuzi, teren de fotbal, bar, centru medical şi spălătorie.

Accesul la West Gate Studios se face uşor cu transportul în comun, complexul fiind situat la ieşirea din Bucureşti, spre Piteşti, în dreptul staţieid e metrou Preciziei, fosta Industriilor.

Complexul este supravegheat video 24 de ore din 24. Nimeni nu trece de gardian dacă nu demonstrează că locuieşte acolo sau că a venit în vizită la cineva. Regulile sunt stricte. Nu se fumează în camere iar muzica nu trebuie să-l deranjeze pe vecinul de apartament.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close