Antena 3 CNN Economic Imobiliare Preţurile caselor au scăzut cu până la 40% anul acesta. La Sibiu, un metru pătrat de la 560 euro

Preţurile caselor au scăzut cu până la 40% anul acesta. La Sibiu, un metru pătrat de la 560 euro

Preţurile caselor au scăzut cu până la 40% anul acesta. La Sibiu, un metru pătrat de la 560 euro
Sursa foto: preturi
25 Apr 2010   •   20:15

Preţurile la case au scăzut cu până la 40% anul acesta. Bucureştiul conduce în topul preţurilor. Aici, şi cele mai ieftine locuinţe costă mai mult decât clădirile importante din alte oraşe mari.

Cele mai ieftine apartamente sunt în sectorul 5. Preţul, 1.000 de euro pe metru pătrat. La polul opus, sectorul 1. Aici un metru pătrat într-un imobil de lux porneşte de la 2000 de euro, potrivit magazinuldecase.ro.

Un preţ mai mic găsim în Sibiu. În fosta capitală europeană preţul minim este de 560 de euro pentru un metru pătrat. Aici nici cel mai scump metru pătrat nu depăşeşte 1.000 de euro.

Dar dacă vreţi însă o locuinţă la mare cu vedere la plajă, atunci trebuie să scoateţi din buzunar mai mulţi bani. Aici găsim şi cele mai extravagante case. O casă cu 10 camere, 6 băi şi 2 bucatarii se vinde pentru 2 milioane şi jumătate de euro. Mult, dar mai ieftin decât acum un an, cand proprietarul cerea doar pe teren 2 milioane de euro. În trend cu piaţa, preţurile continuă să scadă în întreaga ţară.



Observator

×
Subiecte în articol: case preturi Sibiu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close