Antena 3 CNN Economic Imobiliare Prima Casă 4: Vor primi credite şi proprietarii de case cu suprafaţa de până la 50 de metri pătraţi

Prima Casă 4: Vor primi credite şi proprietarii de case cu suprafaţa de până la 50 de metri pătraţi

Prima Casă 4: Vor primi credite şi proprietarii de case cu suprafaţa de până la 50 de metri pătraţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Mai 2011   •   12:27

Prima Casă 4 ar putea începe peste o lună. Dar, cu mai puţine bănci decât iniţial. Multe au preferat să scoată pe piaţă propriile programe de creditare. Sunt atractive pentru clineti deoarece sunt asemănătoare cu cele oferite de stat.

Programul Prima Casa ar fi trebuit sa se reia dupa Paşte, conform promisiunilor premierului. Dar, procedurile birocratice nu au fost înca finalizate. Jumatate din bancile care au acordat iniţial credite Prima Casa mai vor sa participe şi la faza a patra a programului.

Banciile au venit şi cu propriile variante de creditare. Dobânzi mai mari, avans cel puţin dublu. Dar clienţii primesc mai mulţi bani.

Noutatea programului Prima Casa 4 este ca vor putea lua credite şi persoanele care au deja o locuinţa cu o suprafaţa de pâna la 50 de metri patrati.

Cele mai bune preţuri le au garsonierele şi locuinţele din preajma marilor oraşe. 

În toate cele trei faze ale programului, s-au acordat aproape 38 de mii de garanţii. Doar 21 de români au avut pâna acum dificultaţi în a-şi achita ratele şi au fost executaţi silit.

×
Subiecte în articol: prima casa banca program
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close