Antena 3 CNN Economic Imobiliare "Prima Casă" a lui Gigi Becali, la un pas de insolvenţă

"Prima Casă" a lui Gigi Becali, la un pas de insolvenţă

"Prima Casă" a lui Gigi Becali, la un pas de insolvenţă
09 Iun 2010   •   12:18

Firma Arcom, cu care Gigi Becali dorea să-şi recapete puterea financiară, prin intrarea ca dezvoltator în programul ?Prima Casă? este la un pas de insolveţă, scrie Cancan.


Finanţatorul Stelei voia să construiască în cel mult un an un ansamblu rezidenţial de 100 de apartamente în zona Pipera din Capitală şi un complex comercial în cartierul Berceni, după modelul Dragonului Roşu. Ambele proiecte urmau să fie realizate de firma Arcon, proprietatea nepotului lui Becali, Vasile Geamgazi.

Patronul echipei Steaua dorea şi o nouă staţie de metrou, care ar fi facilitat accesul în zona comercială. Însă Gigi Becali nu a mai avut bani şi, nici în prezent, nu îi merge mai bine. În ultimele săptămâni, două socieăţti comerciale, SC RO Edil Service SRL si SC Expert Instal SRL, au solicitat instanţei executarea silită a firmei Arcom pentru că nu şi-a plătit datoriile.

Totodată, conturile societăţii de la Banca Italo-Romena au fost sistate pentru recuperarea banilor. Gigi este principalul acţionar la Arcom unde este proprietarul a 71.66% din acţiuni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: prima casa insolventa faliment Gigi Becali
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close