Antena 3 CNN Economic Imobiliare Publicaţia Daily Mail îi îndeamnă pe britanici să cumpere case în Transilvania

Publicaţia Daily Mail îi îndeamnă pe britanici să cumpere case în Transilvania

Publicaţia Daily Mail îi îndeamnă pe britanici să cumpere case în Transilvania
04 Iul 2010   •   23:02

Jurnaliştii britanici s-au transformat în agenţi imobiliari români. Cel puţin cei de la Daily Mail, care laudă investiţiile făcute de Prinţul Charles în Transilvania. Potrivit acestora, Ardealul este plin de sate de poveste şi de peisaje de neuitat.

Britanicii spun că exemplul prinţului Charles, care a cumpărat mai multe case în Transilvania, poate fi urmat şi de britanicii de rând. Potrivit Daily Mail, cumpărarea unei case în ţinutul lui Dracula poate aduce foarte multe satisfacţii.

Asta pentru că preţurile proprietăţilor de aici rămân scăzute pentru orice cumpărător din Europa de Vest. Ziariştii spun că vilele noi cu cinci camere se vând în zonele rurale cu aproximativ 100.000 de euro, iar case mai mari nu trec de 120.000 de mii de euro.

Analiştii imobiliari britanici spun că Transilvania este considerată de mulţi o regiune aparte a României pentru că are o mulţime de păduri şi de lacuri iar accesul în zonă se face destul de uşor. În plus, mai spun specialiştii, Castelul Bran face ca zona să fie cunoscută în toată lumea.

Moştenitorul coroanei britanice deţine mai multe proprietăţi în Transilvania. Cea mai recentă achiziţie a prinţului este un conac din satul Valea Zălanului, judeţul Covasna. După restaurare, casa va fi reşedinţa de vacanţă a lui Charles în timpul vizitelor din ţara noastră.

Foto: Daily Mail

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: printul Charles Daily Mail Transilvania
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close