Antena 3 CNN Economic Imobiliare Sexul şi reducerile, cheia dezvoltatorilor imobiliari (VIDEO)

Sexul şi reducerile, cheia dezvoltatorilor imobiliari (VIDEO)

Sexul şi reducerile, cheia dezvoltatorilor imobiliari (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
10 Sep 2010   •   15:07

Lume, lume, avem garsoniere la 21.000 de euro! Aşa îşi atrage clienţii un dezvoltator care participă zilele acestea la târgul imobiliar din Bucureşti. Nu e singurul artificiu folosit de oamenii de afaceri. În speranţa că vor avea vânzări cel puţin rezonabile, au adus şi câteva fete goale, dar pictate din belşug.

Cum intri în târg, nu dai de case, ci de domnişoare pictate din cap pâna-n picioare. Rolul lor e sa ofere bilete la loto oamenilor interesaţi de apartamentele unui fond de investiţii.

Investitorul plăteşte 360 de euro pe zi pentru nudurile pictate, dar a adunat mai muli clienţi decât toţi vânzatorii la un loc.

Alţii îşi atrat clienţii cu preţuri mici. 21.000 de euro pentru o garsonieră în Mogoşoaia, la marginea Bucureştiului. La fel de ieftine sunt şi apartamentele cu două şi trei camere. Dar toate sunt iluzii atâta vreme cât dezvoltatorul nu prezintă la târg nici măcar schiţe ale acestora. Vinde, de fapt, apartamente în blocuri construite pe schelet de metal, a căror contrucţie nu a început încă.

Fără încredere şi fără bani, românii nu sunt prea interesaţi de ce văd la târg. Deşi dezvoltatorii lasă din preţ între 2.000 şi 13.000 de euro pentru casele terminate.



Observator

×
Subiecte în articol: femei clienti garsoniera
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close