Antena 3 CNN Economic Imobiliare Topul celor mai scumpe case scoase la vânzare în Bucureşti

Topul celor mai scumpe case scoase la vânzare în Bucureşti

Topul celor mai scumpe case scoase la vânzare în Bucureşti
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
25 Sep 2013   •   16:56
Clasamentul celor mai scumpe proprietăţi scoase la vânzare în Capitală este condus de o vilă cu 20 de camere, pentru care proprietarii cer 8 milioane de euro, informează Mediafax.

Vila este amplasată în apropiere de Piaţa Română, este ridicată pe un teren de peste 2.566 metri pătraţi şi oferă posibilitate de parcare în curte până la 27 maşini.

Pe locul al doilea se află o vilă din zona Universităţii, scoasă la vânzare contra unui preţ de 7,5 milioane de euro. Vila are 2.000 de metri pătraţi utili, este construită pe un teren de 1.227 metri pătraţi, cu un regim înălţime D+P+1E+M. Clădirea are 38 camere, o bucătărie, 7 băi şi 1 balcon.

Al treilea loc este ocupat de o vilă care se află tot în zona Universitate, care este scoasă la vânzare la un preţ de 7 milioane de euro. Imobilul este construit în 1.900 şi are 25 de camere.

Următorul loc, al patrulea, este ocupat de un imobil cu 12 camere din zona Romană, ce poate fi cumpărat pentru 6 milioane de euro. Vila are o suprafaţă utilă de 1.000 metri pătraţi, opt băi, fiind construită pe un teren de 750 de metri pătraţi.

Pe locul cinci se află o vilă cu 25 de camere din zona Aviatorilor, scoasă la vânzare la un preţ de 5,5 milioane de euro. Vila are 25 de camere şi o suprafaţă utilă de 1.515 de metri pătraţi, fiind construită pe un teren de 1.405 de metri pătraţi.


×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close