Antena 3 CNN Economic Imobiliare Ultima strigare la Prima Casă. Luna mai e cea mai potrivită pentru pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă prin acest program

Ultima strigare la Prima Casă. Luna mai e cea mai potrivită pentru pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă prin acest program

Ultima strigare la Prima Casă. Luna mai e cea mai potrivită pentru pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă prin acest program
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    11 Mai 2012   •   20:13

Luna mai este cea mai potrivită pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă prin programul Prima Casă.

Le rămâne timp destul să adune toate actele necesare pentru bancă. Mai ales că banii puşi la bătaie de stat pentru credite se vor termina, cel mai probabil, până în toamnă.

Un apartament cu două camere se vinde cu preţuri cuprinse între 35.000 de euro şi 50.000 de euro, iar unul cu trei camere porneşte de la 45.000 de euro şi poate ajunge până la 75.000 de euro.

Alegerea casei potrivite, depunerea dosarului la bancă şi aprobarea creditului pot dura chiar şi trei luni, iar specialiştii spun că, până în septembrie, banii pentru Prima Casă se vor epuiza.

Cu programul Prima Casă, băncile acorda împrumuturi maxime de 57.000 de euro, în cazul locuinţelor finalizate, sau de 66.500 de euro pentru cele în construcţie.

Împrumutul se acordă pe o perioadă de cel mult 30 de ani, cu o dobândă mai mică decât a creditelor ipotecare.

În plus, cumpărătorii trebuie să plătească, în avans, 5% din valoarea imobilului şi să aibă un venit lunar de cel puţin 400 de euro. 





×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close