Antena 3 Economic Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Informaţii pentru românii care nu îşi mai pot plăti ratele la bănci

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Informaţii pentru românii care nu îşi mai pot plăti ratele la bănci

08 Mai 2019   •   18:56
Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Informaţii pentru românii care nu îşi mai pot plăti ratele la bănci
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Daniel Apostol a prezentat la ''Jurnal de economie'', informaţii pentru românii care nu îşi mai pot plăti ratele la bănci. Ştirea bună este că nu este totul pierdut. Aceştia pot găsi înţelegere chiar la bănci, prin intermediul centrului de soluţionare litigiilor în domeniul bancar.

Acest centru înfiinţat la cererea Uniunii Europene îi ajută pe cosumatori să găsească înţelegeri amiabile cu băncile, iar beneficiile pot ajunge la zeci de mii de euro pentru un client. Deşi negocierea este voluntară, băncile au anumite obligaţii. 

În urmă cu doar câteva zile s-a înregistrat un nou record în ceea ce priveşte valoarea beneficiilor primite ca urmare a negocierilor dintre consumatori şi bănci prin intermediul centrului de soluţionare alternativă a litigiilor în domeniul bancar, pe scurt, CSALB.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close