Antena 3 CNN Economic Ministerul Turismului: "Începând de astăzi, se transmit acordurile de plată pentru programul HoReCa"

Ministerul Turismului: "Începând de astăzi, se transmit acordurile de plată pentru programul HoReCa"

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a anunţat marţi, pe pagina de Facebook, că acordurile de plată pentru programul HoReCa au început să se transmită în cadrul aplicaţiei electronice de înscriere, iar plăţile vor fi efectuate în conturile beneficiarilor începând cu data de 20 decembrie.

Ministerul Turismului: "Începând de astăzi, se transmit acordurile de plată pentru programul HoReCa"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    14 Dec 2021   •   21:41

"Începând de astăzi, în cadrul aplicației electronice de înscriere, se transmit acordurile de plată pentru programul HoReCa.

Pentru creditele bugetare disponibile în acest moment, în valoare de 1 miliard lei, s-a aplicat prorata în procent de 46,87% din sumele contractate.

Menționăm că plățile vor fi efectuate în conturile beneficiarilor începând cu data de 20.12.2021", se precizează în anunţ.

Plăţile vor fi efectuate în conturile beneficiarilor începând cu data de 20 decembrie 2021

Procedura de plată pentru beneficiarii măsurii HoReCa va începe în 14 decembrie, urmând ca în acest an să fie achitată suma de un miliard de lei către antreprenorii din sector, a anunţat pe 8 decembrie ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.
 

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close