Antena 3 CNN Economic Transporturi Primăria Sectorului 4 a dat în folosință o nouă șosea care fluidizează traficul rutier în Sectorul 4

Primăria Sectorului 4 a dat în folosință o nouă șosea care fluidizează traficul rutier în Sectorul 4

S-au încheiat lucrările de infrastructură rutieră la una dintre cele mai importante artere din Sectorul 4, cea care face legătura dintre cartierul Berceni și ieșirea către Jilava.

Primăria Sectorului 4 a dat în folosință o nouă șosea care fluidizează traficul rutier în Sectorul 4
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Noi 2022   •   14:47

Strada Pogoanele, o străduță neînsemnată până nu demult, a fost prelungită până în strada Drumul Dealul Frumos, care a fost recent amenajată de la zero, devenind astfel una dintre principalele căi de acces spre județul Ilfov.

În plus, noua stradă asigură fluidizarea traficului în zona de sud-vest a sectorului 4, preluând un număr mare de mașini care tranzitează acum artere precum Șoseaua Giurgiului și strada Luică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ieri, constructorii au finalizat marcajele rutiere, au montat semnele de circulație, au delimitat sensurile de circulație, au pus la punct iluminatul public de tip LED, iar în zilele ce urmează, strada Drumul Dealul Frumos va fi configurată pe hărțile Google și va apărea în toate aplicațiile de navigație, inclusiv în WAZE. Mai mult decât atât, a fost refăcută și extinsă rețeaua de transport a energiei electrice.

Totodată, această rută este folosită ca alternativă în perioada finalizării pasajului rutier suprateran ”Europa Unită” de la intersecția străzii Alexandru Obregia cu bulevardul Metalurgiei.

×
Subiecte în articol: Primăria sector 4 trafic rutier
Parteneri
Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
x close