Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv O supravieţuitoare a tragediei de la 2 Mai rupe tăcerea: "A întors maşina şi s-a dus în Vamă"

O supravieţuitoare a tragediei de la 2 Mai rupe tăcerea: "A întors maşina şi s-a dus în Vamă"

O supraviețuitoare a tragediei din staţiunea 2 Mai, produsă de Vlad Pascu, rupe tăcerea. Fata povestește că Sebastian, care a murit pe loc din cauza impactului devastator produs de șoferul drogat, mergea chiar în fața sa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2024   •   17:10

De altfel, supraviețuitoare își amintește, printre lacrimi, că a strigat din ambulanță după Roberta, până când medicii i-au spus că tânăra e moartă.

Vă avertizăm, urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Tânăra povestește că Vlad Pascu a intrat cu viteză în grupul de tineri și apoi a întors mașina și a gonit spre Vama Veche, în timp ce tinerii zăceau la pământ.

"Nu îmi amintesc foarte multe. Totul a fost foarte brusc. Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă. 

Era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile", spune tânăra.

Vlad Pascu nu s-a dat jos din mașină. "S-a întors în Vamă"

"S-a oprit în mijlocul drumului și a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vamă", a mai spus tânără referitor la reacţia lui Vlad Pascu.

Proces amânat în cazul Vlad Pascu

În octombrie 2023, Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

"În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus pe drumurile publice un autovehicul, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani).

De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului", au transmis la acea dată procurorii.

×
Subiecte în articol: 2 Mai Vlad Pascu accident 2 mai
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close