Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Adolescentul care a abuzat o fată de 15 ani în toaleta unui mall din Galați s-a predat poliției

Adolescentul care a abuzat o fată de 15 ani în toaleta unui mall din Galați s-a predat poliției

Tânărul care și-a violat fosta iubita în vârstă de 15 ani într-un mall din Galaţi a fost arestat pentru 30 de zile.

Adolescentul care a abuzat o fată de 15 ani în toaleta unui mall din Galați s-a predat poliției
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Ioana Mircea    |    07 Dec 2022   •   17:21

Polițiștii din Galați au făcut ieri percheziții acasă la tânărul de 17 ani care și-ar violat fosta iubită în toaleta unui mall. Aceștia au mai verificat şi la alte cinci adrese, unde bănuiau că s-ar putea ascunde, însă băiatul a fost de negăsit.

Într-un final tânărul s-a predat poliției de unul singur, iar acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Amintim că la data de 30 noiembrie 2022, la ora 19:12, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, o persoană are nevoie de ajutor.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, ajunși în scurt timp la fața locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forțat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin amenințări cu acte de violență, să întrețină cu acesta, împotriva voinței sale, un raport sexual normal.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close