Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Cerbi şi căprioare aşezate în forma literelor PNL în judeţul Gorj. Senatorul Ion Iordache a explicat ideea din spatele clipului video

Cerbi şi căprioare aşezate în forma literelor PNL în judeţul Gorj. Senatorul Ion Iordache a explicat ideea din spatele clipului video

Pentru a promova partidul, un senator din Gorj a publicat pe Facebook un clip video în care apar cerbi şi căprioare aşezate în forma literelor PNL.

de Ioana Mircea    |    02 Apr 2024   •   18:16

Ion Iordache, senator PNL, a făcut public, pe pagina sa de Facebook, un clip în care mai mulți cerbi și căprioare au fost așezate în forma literelor PNL.

Sloganul acestui clip este "Oferim grija, primim încrederea". Acest material video a strâns aproape 5.000 de aprecieri pe Facebook și sute de comentarii.

Senatorul PNL a explicat, în direct la Antena 3 CNN, cum a fost realizat acest clip și a cui a fost ideea. El a mărturisit că finul său, care este membru PNL, este cel care are grijă de animale și cel care i-ar fi făcut această surpriză.

"Nu sunt eu autorul, ca să spun așa. Este cel care îngrijește animalele. El a făcut acea scenetă. Și el este membru. Este finul meu. Mi-a făcut o surpriză.

M-a chemat să văd ceva. Animalele, chiar dacă sunt îngrijite de aceeași persoană, chiar dacă sunt sălbatice, ele nu mai sunt speriate. Mi s-a părut interesant să vadă și alți oameni ce am văzut eu acolo", a spus Ion Iordache.

×
Subiecte în articol: PNL campanie politica
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close