Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Escroc cu zeci de identități, trimis în judecată. A obținut sume uriașe de la femeile pe care le-a mințit că este preot sau agent secret

Escroc cu zeci de identități, trimis în judecată. A obținut sume uriașe de la femeile pe care le-a mințit că este preot sau agent secret

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru înșelăciune, după ce s-a dat drept preot sau agent secret și a reușit să convingă mai multe femei să-i ofere sume uriașe de bani.

Escroc cu zeci de identități, trimis în judecată. A obținut sume uriașe de la femeile pe care le-a mințit că este preot sau agent secret
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Feb 2023   •   18:10

Un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, după ce a reușit să păcălească mai multe femei și să obțină de la acestea sume importante de bani.

Bărbatul este cunoscut sub numele de Keops și se află în atenția polițiștilor încă din anul 2013, când a fost lipsit pentru prima dată de libertate, pentru fapte de înșelăciune.

Inițial, bărbatul a primit o pedeapsă de patru ani cu executare, însă, după doi ani, acesta a fost eliberat în baza comportamentului adecvat.

După eliberare, acesta a avut o relație de trei ani cu o femeie, timp în care a reușit să o convingă pe aceasta, sub diverse pretexte, să-i ofere sume de bani care au ajuns până la 307.000 de lei.

Citește și: Marile controverse ale dosarului fraţilor milionari Tate. Detalii șocante despre mașinile de lux

Ulterior, această relație s-a încheiat, iar bărbatul a reușit să găsească o altă victimă, de la care a obținut peste 140.000 de lei.

Escrocul folosea diverse pretexte pentru a obține acești bani, susținând, de exemplu, că este preot, agent secret, medic sau polițist.

Bărbatul este cercetat pentru cinci fapte de înșelăciune, suma obținută de la victimele sale ajungând la peste 800.000 de lei.

În prezent, bărbatul a fost arestat, fiind implicată, în dosar, și o altă femeie, care este suspectă de complicitate.

×
Subiecte în articol: escroc femei pacalite
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close