Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Marile controverse ale dosarului fraţilor milionari Tate. Detalii șocante despre mașinile de lux

Marile controverse ale dosarului fraţilor milionari Tate. Detalii șocante despre mașinile de lux

Dosarul fraților Tate conține numeroase controverse, iar anchetatorii descoperă tot mai multe detalii șocante despre cei doi britanici.

Marile controverse ale dosarului fraţilor milionari Tate. Detalii șocante despre mașinile de lux
Sursa foto: Facebook | Andrew Tate
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2023   •   22:18

În dosarul fraților Tate sunt implicate șase victime, anume o tânără din America, una din Republica Moldova și patru românce.

Anchetatorii DIICOT au dezvăluit că toate cele șase victime au fost manipulate și păcălite de frații Tate prin metoda "loverboy".

Potrivit unui document oficial, faptele s-ar fi săvârșit în perioada ianuarie 2021-decembrie 2022, iar două dintre victime au fost traficate și exploatate chiar și după perchezițiile din luna aprilie a anului trecut, spun anchetatorii.

Cu toate acestea, cele două românce păcălite de frații Tate au declarat că nu sunt victime, iar una dintre ele a încercat chiar să-i viziteze pe milionari în arest.

Pe de altă parte, celelalte patru victime au depus declarații împotriva fraților acuzați, iar tânăra din SUA și cea din Republica Moldova au cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro fiecare.

Citește și: Maşina de 5,4 milioane de euro a fraţilor Tate, pusă sub sechestru de autorităţile române | Ancheta se extinde în mai multe ţări

Mașini de lux închiriate

În urmă cu o lună, DIICOT a pus sub sechestru 15 autoturisme de lux și 14 ceasuri de lux, fiind vorba despre bunuri în valoare de 3,6 milioane de euro.

Cu toate acestea, dintre cele 15 mașini puse sub sechestru, în realitate, doar opt sunt deținute de frații Tate, restul fiind închiriate sau primite în baza unor contracte de marketing.

Astfel, frații Tate se bucurau de aceste mașini de lux, fără a fi proprietari de drept.

În prezent, DIICOT încearcă să identifice conturile și bunurile pe care cei doi britanici le dețin în SUA, Marea Britanie, Cehia, Polonia și Dubai.

×
Subiecte în articol: frații Tate DIICOT controverse
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close