Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Eugen Teodorovici: "Marcel Boloș are deja demisia semnată. Ordonanța nu a fost scrisă în Ministerul de Finanțe"

Eugen Teodorovici: "Marcel Boloș are deja demisia semnată. Ordonanța nu a fost scrisă în Ministerul de Finanțe"

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe, a spus în direct la Antena 3 CNN că actualul ministru de Finanțe, Marcel Boloș are deja demisia semnată.

de Ioana Mircea    |    10 Aug 2023   •   16:40

Eugen Teodorovici a explicat în direct la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii Decisiv, că Ordonanța de Urgență cu privire la reducere cheltuitelor bugetare, nu a fost scrisă în cadrul Ministerului de Finanțe.

"Această ordonanță nu a fost scrisă în Ministerul de finanțe. Este foarte important ca românii să știe că nu cei din Ministerul de Finanțe au scris acele inepții sub forma unei ordonanțe date pe știri, pe toate canalele. Este o modalitate incorectă față de România să discuți pe surse, ditamai Guvernul, niște măsuri, despre care toată România spune că sunt greșite, unde vreți dumneavoastră, zona publică, zona privată", a spus fostul ministru al Finanțelor.

Citește și: Proteste extinse în ţară: Sute de angajaţi de la Finanţe şi-au întrerupt activitatea | Mesajul transmis de sindicaliști

Totodată, acesta a susținut că Marcel Boloș, actualul ministru al Finanțelor ar fi vinovat și el de deficitul bugetar al țării și că deja el ar demisia semnată.

"Colegii mei spun foarte bine, să vină ministrul, adică un adevărat ministru al Finanțelor. Este un a doilea caz, dacă îmi aduc bine aminte. Un at ministru, tot așa s-a baricadat în birou, când oamenii erau nemulțumiți de deciziile acestuia. Domnul Boloș, din câte știu eu, are deja demisia semnată și discută a nivelul coaliției, dacă să mai stea sau nu.

Deficitul din acest an, ce de 37,2 miliarde, este și domnul Boloș, vinovat pentru acest lucru, pentru că fondurile europene au fost supraestimate și n-au intrat în România așa cum s-a anticipat, deci și dânsul este coautor la acest deficit bugetar", a spus Eugen Teodorovici.

"Doamna Liliana Anghel a scris ordonanța. Nu este civil"

Eugen Teodorovici a susținut că știe cine este persoana care a scris ordonanța austerității. Acesta susține că este vorba despre un rezervist SRI, Liliana Anghel.

"Vă pot da un nume. Persoana care a scris această ordonanță este o doamnă care a venit cu domnul Boloș de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Se pare că este aceeași persoană care a scris și PNRR-ul, doamna Liliana Anghel. Doamna Liliana Anghel se pare că nu este civil. Este colonel cu ochi... Dânsa este un rezervist", a spus fostul ministru de Finanțe.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici marcel bolos demisie
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close