Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Lucian Romașcanu, despre vizita Regelui Charles al III-lea la noi în țară: "Nu există ambasador mai bun pentru România"

Lucian Romașcanu, despre vizita Regelui Charles al III-lea la noi în țară: "Nu există ambasador mai bun pentru România"

Lucian Romașcanu a spus în direct la Antena 3 CNN că vizita Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii în România, reprezintă o oportunitate de promovare a țării noastre.

de Ioana Mircea    |    02 Iun 2023   •   18:03

Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, a susținut astăzi în direct la Antena 3 CNN că, vizita Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, în România, reprezintă o onoare pentru noi. Totodată, el a susținut că această ocazie este o oportunitate de promovare turistică pentru țara nostră.

"Sigur că nu există ambasador mai bun pentru România și nu am avut și nu cred că o să avem, așa cum este Majestatea Sa, Regele Charles al III-lea.Prezența dumnealui aici, deschide apetitul pentru România.

Consecințele vor fi pozitive și cu certitudine, România va beneficia enorm de pe urma acestei vizite care este prima după încoronare. O onoare mai mare nu cred că putea fi făcută de Regele Charles unei țări, cum ne-a fost făcută nouă. Dacă merge regele într-un loc înseamnă că merită să viziteze acel loc", a spus Lucian Romașcanu în direct la Antena 3 CNN.

Citește și: Imagini de la dineul dat cu ocazia vizitei în România a Regelui Charles al III-lea

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close